Elverum Håndball inngår samarbeid med THEvent og Elvebris

Tore Hagen, kjent elverumsing, ligger sammen med Live Nation og Nordic Beats bak satsingen på å lage en stor festival som skal komme hele Elverumsregionen til gode.

Elvebris er en 2-dagers festival, med kjente norske og internasjonale artister i alle sjangre. Blant annet finner du Broiler, Cascada, D-A-D, Dagny, Freddy Kalas, Postgirobygget, Rotlaus, Staysman & Lazz, TNT og Vidar Villa.

Festivalen blir arrangert på historiske Elverum Folkehøgskule 19. og 20. juni 2020.

Elverum Håndballs markedsansvarlige, Kalle Bjørkman kommenterer:

– For Elverum Håndball føles det utrolig spennende å få være med og markedsføre og samarbeide med en så stor happening som det Elvebris vil bli.

For oss som alltid jobber under slagordet #sammenforelverum er dette midt i blinken og vi håper nå at hele regionen blir med på festen.

Kalle Bjørkman

Utover Elvebris er THEevent en stor arrangør av andre ting i regionen. Blant annet Elverumsdagene, Mart’n-dagene og var bare for en uke siden ferdig med den tredje oktoberfesten på rad i Elverum. Både Elverumsdagene og Mart’n-dagene er store happeninger med mye aktivitet og flere tusen besøkere.

Elverum henter Sigvaldi Gudjonsson!

Elverum Håndball Herrer er i full gang med å sikre troppen for neste sesong, og har i dag landet en 2.årskontrakt med det islandske vingtalentet Sigvaldig Gudjonsson.

Gudjonsson er en 23 år gammel høyreving og kommer fra danske Århus. Han har allerede gjort seg bemerket i gjennom flere klubber og er kjent med å levere. Blant annet tok han DM-gull (danske mesterskapet) med Århus U-18 i 2011/2012 og derfra har reisen vært flott for den fortsatt unge høyrevingen.

Han har også fått sin sjanse på det islandske landslaget A-landslaget hvor han har scoret 3 mål på 3 kamper. Fortsatt ung og i startgropa der enda. Gudjonsson har likevel fått herje på både U-18 og U- 20 landslaget til Island, og har vist seg som en spiller man kan regne med i framtiden. Han var blant annet med når det islandske landslaget spilte landskamper i Terningen Arena, i fjor.

Sigvaldi Gudjonsson har allerede en rekke klubber bak seg før turen nå går til Elverum fra sommeren av. Han har blant annet spilt i Vejle Håndbold, Skovbakken og Bjerringbro-Silkeborg før turen gikk til Århus der han har oppholdt seg de siste 3 sesongene.

Som spiller i Danmark har islendingen også blitt kjent med en av spillerne som i dag er i Elverumstroppen. Gudjonsson spilte nemlig med Kristian Krag Ørsted i Århus U-18 og en sesong i Bjerringbro -Silkeborg. De har fått æren av å møte hverandre både som med og motspillere, da Gudjonsson gikk til Århus i 2015/2016 ble de å se på hver sin side av banen.

I følge Ørsted er det en moderne vingspiller som er god på både kontra og skudd fra smal vinkel, samtidig en spiller som dekker godt opp bakover som venter Elverum til sommeren. Ørsted legger ikke skjul på at han gleder seg til å få islendingen som lagkamerat, da de allerede kjenner hverandre godt fra tidligere.

Islendingen har vist seg å regne med også i Århus hvor han jevnlig har satt inn mål gjennom sesongen, rett før jul ble han blant annet tatt inn på rundens lag i den danske 888-ligaen.

Mye tyder på at Sigvaldi Gudjonsson er er spillertype som passer godt inn i Elverumstroppen,  og spillet Michael Apelgren har lagt til grunn for suksessen de siste årene. Det er en spiller som gjerne lager show, men også vet å være dønn seriøs når det gjelder. En ypperlig type for Elverum og Terningen Arena skulle man tro.

Spillerfakta
Navn: Sigvaldi Bjørn Gudjonsson
Født: 4.juli 1994
Høyde: 193 cm
Vekt: 90 kg
Nasjonalitet: Island
Posisjon: Høyreving
Tidligere klubber: Velje, Skovbakken, Bjerringbro-Silkeborg, Århus

Mål i den danske ligaen 2015/2016: 57 mål (Århus)
Mål i den danske ligaen 2016/2017: 66 mål (Århus)
Mål i den danske ligaen httill i 2017/2018: 46 mål (Århus)

 

Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg er glad for at klubben nok engang har klart å sikre seg en spiller av dette kalibret:

«Sigvaldi Gudjonsson er en spiller som har dokumentert kvalitet på høyt nivå i flere sesonger. Han er en litt annen type enn Kevin Gulliksen, men er en type som i tillegg til å være god offensivt har god fysikk og kan spille toer i forsvar», sier Myhre og legger til:

«Det er i tillegg spennende at en spiller med Gudjonssons alder og kvalitet velger å gå fra en klubb som ligger på sluttspillplass i den danske ligaen, til Elverum»

Ifølge Elverumstrener Michael Apelgren er Sigvaldi den typen spiller Elverum har vært på leting etter:

«Sigvaldi er en allround kantspiller, med mange kvaliteter også som bakspiller, noe vi har lett etter hos kantspillere, da vi vil ha kanter som er mye delaktig i spiller. Han er en dyktig forsvarsspiller, som også kan spille toer i forsvar, men er spesielt tenkt som en vingforsvarer da vi som vanslig vil at våre vinger skal ha stort fokus på kontringsspill.»

 

Vi ønsker Sigvaldi velkommen til Elverum til sommeren og lykke til med oppholdet i svart og hvitt.

Tine Poklar blir i Elverum!

Elverums erfarne og rutinerte nøkkelspiller og venstreback Tine Poklar har signert ny 1.års-kontrakt med Elverum Håndball Herrer.

Poklar har levert så til de grader i svart og hvitt siden han kom til klubben foran 2016/2017 sesongen fra Mariobor Branic. Han var i utgangspunktet tatt inn som en forsvasspiller men har vist gang på gang at han er en svært god toveisspiller.

Poklar har vært en viktig brikke både i hjemlig liga og i Elverums Champions League eventyr. I sin første Champions League sesong for Elverum ble han klubbens toppscorer med 43 CL-mål og har vist at han kan levere i toppskiktet, kamp etter kamp. Poklar er en spiller som er like verdifull bakover som framover på banen. Han vet å legge ned den jobben som trengs for at laget skal gå av banen med seier, en vinnermentalitet som passer godt inn i laget.

Tine Poklar er høyt elsket av fansen,  type med godt humør både på og utenfor banen. Han spiller med en passion som har gitt den norske Eliteserien skikkelig krydder av håndballmagi gjennom to sesonger.

I tillegg til å ta stort ansvar på Elitelaget, har han også påtatt seg utfordringer utenfor banen hvor han legger mye tid i å lære seg norsk.

Poklar har god erfaring fra Europeisk håndball og er en viktig rutinert spiller å ha med seg videre. Han har tidligere vært med å vinne Challange Cup og tatt seg til kvartfinalen i Champions League med Rk Cimos Koper, og har nå 2 Champions League sesonger med Elverum bak seg.

At en spiller som Tine Poklar velger å bli i Elverum er et ganske tydelig tegn på at det jobbes godt i Elverum Håndball og at det er flere og flere som ser at dette er en framtidsklubb både i Norge, men også med høye mål ute i Europa. Da er det viktig å ha med brikker som Poklar videre, både for å bevare rutine, men også for å gi utvikling og erfaringer til nye spillere i troppen.

Spillerfakta:
Navn: Tine Poklar
Nasjonalitet: Slovenia
Født: 05.10.1990
Posisjon: Venstre bakspiller
Vekt: 95kg
Høyde: 190cm

Mål i Champions League 2017/2018: 33 mål
Mål i Champions League 2016/2017: 43 mål

Mål i Eliteserien 2017/2018: 41 mål på 14 kamper (per 18.02)
Mål i Eliteserien 2016/2017: 56 mål

Det er mange som er glade for at en ny avtale med Tine Poklar er vel i havn, Elverumstrener Michael Apelgren legger ikke skjul på at Poklar er en svært viktig brikke inn mot neste sesong:

«Det er utrolig viktig å få Poklar på plass. Han er en fantastisk person å jobbe med, som alltid setter laget foran seg selv. Han er en nøkkelspiller i både forsvar og angrep, og er en av de som tydeligst står for det vi vil være og stå for i Elverum Håndball Herrer. Tine er en spiller som elsker å være i de avgjørende situasjonene i de største kampene. En ekte vinnerskalle som vi alle skal være stolte av at vi får nyte i minst ett år til!», sier Apelgren

Også Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg er i ekstase over at avtalen med Poklar er landet:

«Poklar var utrolig viktig å få på plass. Han er kanskje seriens beste toveis-spiller, er hundre prosent profesjonell i alt han gjør, og har en rutine som er helt avgjørende i en tropp med mange unge spillere«, sier Myhre.
Vi gleder oss til mer fantastisk håndball fra vår slovenske venstreback, og takker for at Tine blir med oss videre!
 

Ta vel imot Simen Holand Pettersen!

Simen Holand Pettersen kommer fra den gamle storklubben Sandefjord som nå spiller i 1. divisjon hvor han har herjet de siste sesongene. Nå er han klar for Elverum med en 3-års kontrakt!

I fjorårets sesong scoret han 135 spillemål (+16 straffer) på 21 kamper og hittil i sesongen har han scoret hele 132 spillemål (+19 straffer) på 17 kamper hittil! Han spiller også på juniorlandslaget (LM98) hvor han blant annet har scoret 16 mål! på like mange forsøk i en og samme kamp tidligere i høst. Fra tidlig alder har han skutt med begge hender, men det er høyre som er favoritten.
Nå går turen til Elverum og eliteseriespill til høsten igjen og vi gleder oss til å se Simen i Elverumstrøya!

Vi har tatt en prat med Raymond Hamar som sier at trenerteamet har fått en talentfull unggutt som er en målmaskin av rang. Vi skal tilføre han enda flere kvaliteter i spillet og gjøre han til en klok spiller i kombinasjon med det meget harde og gode skuddet han allerede besitter.
Vi gleder oss til å starte samarbeidet med en så talentfull og god unggutt!

Fakta: 
Navn: Simen Holand Pettersen
Alder: 19 år (Født 19.04.98)
Nasjonalitet: Norsk
Moderklubb: Sandefjord Håndball
Posisjon: Venstre bakspiller
Tidligere klubber: Sandefjord Håndball
Kontraktlengde i Elverum: 3 år – starter sesongen 18/19
Mål i 1.div 2016/2017: 151 mål på 21 kamper
Mål i 1.div  2017/2018: 151 mål på 17 kamper

Hils velkommen til Lukas Sandell neste sesong!

Elverum Håndball Herrer kan i dag meddele at svenske Lukas Sandell er klar for klubben fra neste sesong.
Sandell kommer fra Ystads IF og har skrevet en toårskontrakt med Elverum Håndball.

Han er en ung som de siste årene har spilt i Ystad IF som makker med Kim Andersson (tidligere svensk landslagsspiller), og han har gått gradene i yngres landslag i Sverige oppgjennom. Nå er han hentet til Elverum Håndball for å styrke troppen på høyre bakspiller posisjon.

Sandell er en hardtskytende unggutt, som fylte 21 år, 3.februar. Han har 3 U-landslagskamper i sekken, og 26 junior-landskamper.

Den svenske høyrebacken har også europeisk erfaring med klubbhåndball, Han scoret 20 mål når Ystad spilte EHF Cupen i 2015/2016 sesongen, 6 av dem satte han mot CSM Bucuresti.

Sandell ble kåret til «årets talent» i sydøstre Skåne i 2016, og har til tross for at han har hatt en av verdens beste håndballspillere (Kim Anderson) som konkurrent på sin posisjon i Ystad, vist at han har evne og kapasitet til å avgjøre kamper.

Spillerfakta:
Navn: Lukas Sandell
Alder: 21 år
Nasjonalitet: Sverige
Moderklubb: Eslövs HF
Vekt: 93 kg
Høyde: 193cm
Posisjon: Høyre bakspiller
Tidligere klubber: Esløvs HF, Ystad HF
Kontraktslengde med Elverum: 2018/2019 – 2019/2020

Mål i Handbollsligaen 2016/2017: 66 mål på 35 kamper
Mål i Handbollsligaen 2017/2018: 59 mål på 23 kamper
Mål i EHF Cup 2015/2016: 20 mål på 8 kamper

Michael Apelgren legger ikke skjul på at han er storfornøyd med å hente en spiller som Lukas Sandell til klubben:

«Lukas er en type spiller som er rask og eksplosiv, en type vi trenger som står for den type håndball vi er på veg mot. Sandell er en spiller som følger Elverums mentalitet, han er vant til å vinne kamper og kommer til å bli en tydelig profil i laget» sier Apelgren om nysigneringen.

Elverum har lenge vært på leting etter en ordentlig skytter og det kan virke som at dette er en tyep spiller som har vært noe savnet i troppen denne sesongen. Apelgren beskriver Sandell slik:

«Lukas Sandell er en skytter uten tvil, så vi blir nok nødt til å gjøre litt forandringer neste sesong, men slik er det alltid når noen spillere går og andre kommer inn. Han har stått i kø bak Kim Andersson i Ystad den siste tiden og er nå moden for en større rolle enn den han har hatt til nå. Sandell har en rask og eksplosiv spillerstil som kommer til å passe godt i svart og hvitt.» sier Apelgren.

 

Sportslig utvalg i Elverum Håndball Herrer har for vane å jobbe godt rundt signeringen, og selv om Lukas Sandell måtte kjøpes ut av kontrakten med Ystad er Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg ikke i tvil om at dette var det rette valget:

«Når spilleren er under kontrakt, sier det seg selv at vi måtte finne en løsning, og det klarte vi. Dette er en spiller vi har veldig stor tro på, og som vi mener kommer til å ha mye å tilføre Elverum Håndball de neste to sesongene» sier Nils Kristian Myhre til Østlendingen.

Vi ønsker Lukas Sandell velkommen til Elverum Håndball Herrer neste sesonge!

Opplev Champions League-eventyret på bortebane mot Skjern!

Elverum er for alvor med i kampen om avansement i Velux EHF Champions League, og 17-19.november går turen til Danmark og Skjern, der Elverum møter Skjern og den norske landslagskapteinen til kamp om viktige poeng!

I den sammenheng setter Elverum Håndball i samarbeid med SponsorLink opp supportertur til Skjern, med reise, kamp og masse annet innhold for den som ønsker  å være med på det.

Vi har nå utvidet fristen for påmelding til 16.oktober og håper å bli nærmere 80 stykker på reise til Danmark i november, allerede er mange påmeldt. Dette blir en flott tur, med godt opplegg og ikke minst får du oppleve Velux EHF Champions League i Skjern Bank Arena. Elverum trenger vår støtte på tribunen, utfordringen er dermed sendt, bli med på tur!

Ny påmeldingsfrist er altså satt til 16.oktober!

Interessert?

Klikk deg inn HER for å melde deg på og les mer om programmet, priser og annet som er greit å vite om turen 17.-19 november

Bilderesultat for les mer knapp

Eventuelt kan du klikke deg rett inn å melde deg på HER!

Ta med en venn og bli med på tur!

Elverum Håndball og Mind: starter samarbeid

Elverum Håndball er meget glade over å kunne presentere Mind: AS som ny samarbeidspartner til klubben. Vi har tatt en prat med daglig leder i Rune Sagør om hans tanker kring samarbeidet.

 

Først hjertelig velkommen som samarbeidspartner til Elverum Håndball:

Tusen takk. Vi vet hvor sterkt håndballen står i Elverum med omegn og er oppriktig stolte av å være en del av det profesjonelle miljøet rundt klubben.

For de som ikke vet hva Mind: driver med kan du gi våre lesere et innblikk i deres virksomhet og hva dere tilbyr?

Vi i Mind: brenner for å hente ut potensialet i individer og grupper og hjelpe mennesker til å prestere på sitt beste. Vi bygger våre metoder på nyere forskning innen positiv psykologi og styrkebasert utvikling, som blant annet handler om hvilke suksessfaktorer som får team til å fungere godt og optimalisere samspillet. Mind: jobber med leder- og organisasjonsutvikling, mental trening, individuell veiledning og foredrag for næringsliv, idrett og offentlig sektor.

 

Fortell om hvorfor Mind: med base i Trondheim velger å gå inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball?

Vi har et stort og bankende hjerte for idretten, og våre utviklingsløp tar utgangspunkt i menneskelige og organisatoriske styrker, talenter og ressurser og kombinerer dette med praktisk trening for å sikre læring og utvikling. Elverum Håndball er en klubb med en sterk vilje til å bli bedre, ta ut marginer og prestere på et høyt nivå nasjonalt og internasjonalt. Det samme vil vi i Mind:. Skal man prestere på topp, så er hardt og målbevisst arbeid nøkkelen til suksess og vi ønsker å være en samarbeidspartner som bidrar til enestående prestasjoner i klubben.

 

Som en stor del av samarbeidet kommer Karina Andersen Aas til daglig lederutvikler og mental trener engasjeres i Elverum Håndball. Hva tenker du at Karina kommer at tilføre Elverum Håndball?

Klubben vil alltid være 100% avhengig av menneskene – både de som er på banen, trenere og støtteapparat. Karina har solid teoretisk kunnskap og praktiske metoder og verktøy på hva som skal til for å bygge en prestasjonsgruppe. Dessuten handler toppidrett om marginer, og i idretten er det en stadig større erkjennelse på at mentale ferdigheter er det som skiller de beste fra de nest beste. Alle påvirkes av hvordan man tenker og føler, og bevisstgjøring om hva man velger å fokusere på, er svært viktig for egen utvikling og kan være avgjørende for å prestere enda bedre på håndballbanen.

 

Karina arbeider til daglig med lederutvikling fremst innenfor bedrifter, hvilke likheter ser du med den jobben og det å arbeide med idrettsklubber/utøvere?

Vi ser åpenbare likheter mellom utvikling av godt lederskap og kultur i organisasjoner, til det som foregår på og utenfor banen i idrett. Uansett hva du driver med, så handler det om å forstå psykologien i egen og andres atferd. Når vi forstår hvilke mekanismer som styrer våre valg og hva som motiverer oss, har vi også en langt bedre forutsetning for å ta kloke valg i krevende situasjoner. Dette gjelder spesielt i relasjoner, kommunikasjon og samhandling. Vi gleder oss til å dele denne kunnskapen med dere.

 

Korte fakta om Mind

Antall ansatte: 7

Bransje: Konsulentbransjen

Virksomhet: Leder- og organisasjonsutvikling, mental trening

Norges tøffeste håndballshow skal bli enda bedre!

Gjennom et økt samarbeid med Høgskolen i Innlandet ønsker vi å få til enda mere moro når du som supporter besøker våre kamper.

Når Skjern kommer på besøk for kamp i EHF Champions League så har vi en rad nyheter som vi kommer presentere.

Fra to timer før avkast skjer det flere nye aktiviteter i entreområdet i Terningen Arena!

– For barna kommer vi å ha ansiktsmaling hvor vi maler barna i riktige farger så de kommer i Champions Leaguemodus.

-Vi kommer å kjøre Kahoot på storskjerm med to forskjellige konkurranser på ulike tidspunkter. Disse blir annonsert etter hvert

-Scandic Elgstua kommer å ha lykkehjul med fine gevinster på sin stand

-Før Avkastshowet med Leif Tore Surèn blir med fullmatet en noensinne med flere intervjuer og gjester i studioet.

-Terningen Kafe har åpent med alle rettigheter.

 

Alle disse aktivitetene skal være med på å gjøre våre kampevent enda mere morsomme å gå på. Vi ønsker å ta nye skritt gjennom hele sesongen og flere nyheter er på gang.

Vi gleder oss stort til å ha deg og dine venner som besøkere i Terningen Arena framover og håper dere skal kose er på kamp.

Hjertelig velkommen på kamp

//Elverum Håndball arrangement og marked

 

Kevin Gulliksen på rundens lag i Champions League

Han har levert helt fra start i sin Elverum-karriere, Kevin Gulliksen ville ikke være noe dårligere i sin Champions League-debut.

Elverums nye venstreving satte 8 mål i kasse, når Elverum var på besøk i Sveits og møtte Kadetten Schaffhausen forrige uke, det endte med tap 36-30 for Elverum, men Gulliksens heltemodige innsats ble lagt merke til, både fremover og bakover jobbet han steinhardt og fikk betalt ved å bli trukket ut på rundens Champions League lag etter første Champions League-runde.

Gulliksen var eneste spiller fra gruppe C/D i rundens lag og er dermed i rundens lag med toppsjiktet av europeiske spillere.

Rundens lag 1.runde i Champions League:
Målvakt. Cyril Dumoulin (HBC Nantes)
Venstrekant: Dominik Klein (HBC Nantes)
Venstreback: Stipe Mandalinic (RK Zagreb)
Midtback: Mate Lekai (Veszprém Handball Team)
Høyreback: Holger Glandorf (SG Flensburg-Handewitt)
Høyrekant: Kevin Gulliksen (Elverum Håndball Herrer)
Strekspiller: Hendrik Pekeler (Rhein-Neckar Löwen)

Vi gratulerer Gulliksen med kåringen og ønsker han og resten av Elverumslaget lykke til mot Skjern kommende lørdag!

Takk til deg som støtter grasrota i Elverum Håndball med din Grasrotandel!

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. I september i år ble det utbetalt over 146 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet. Dette er mulig fordi over 1 million av Norsk Tippings kunder har registrert seg som grasrotgivere.

Elverum Håndball ønsker å takke alle grasrotgiverne som i perioden 1.1 – 31.8 har bidratt med

172 894,- til oss.

Pengene går til Elverum Håndball Yngres hvor framtidens håndballspillere skapes. Her investeres det blant annet i nytt utstyr og nye muligheter for barn og unge som spiller håndball i Elverum!

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Fem prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte – uten at det koster spilleren noe som helst.

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere Elverum Håndball som din grasrotmottaker.

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!

 

Elverum Håndball og Norsk Tipping forsterker samarbeidet og signerer ny avtale!

Det er med stor glede og stolthet som vi i dag kan presentere ytterligere en partnersignering.

Norsk Tipping som har vært med Elverum Håndball som samarbeidspartner i mange år velger å øke sitt engasjement og blir de kommende årene en av klubbens Gullpartnere! Sterkt eksponering sammen med flere aktiviteter skal skape et vinnende samarbeid over tid.

 

Elverum Håndballs markedsansvarlig Kalle Bjørkman er storfornøyd med signeringen:

«Detter er en gledens dag for oss som klubb. Vi arbeider kontinuerlig med å bygge en organisasjon og en klubb som skal bli stor ikke bare i vårt nærområde men i hele Norge. At da Norsk Tipping velger å skrive en ny, forbedret avtale med langsiktighet hjelper oss veldig i det arbeidet og viser også at Elverum Håndball har vokset betraktelig som nasjonalt varemerke.»

Og Björkman utdyper:

«Vi har de siste årene jobbet tettere sammen med Norsk Tipping gjennom større aktivering av samarbeidet, og våre felles tanker settes nå ut i livet i form av kampanjer og prosjekter. Vi skal nå gjøre alt de kommende årene for at både Norsk Tipping og selvfølgelig alle våre andre samarbeidspartnere skal få maksimalt ut av det samarbeid de har med oss i Elverum Håndball.»

 

Norsk Tipping er også klare på den veien de ønsker å gå:

«Norsk Tipping har samarbeidet med Elverum Håndball i en årrekke og det er gledelig å se hvordan klubben har befestet sin posisjon som en av Norges ledende klubber på herresiden. Vi gleder oss til å jobbe tett sammen med Elverum de neste årene», sier leder for selskapsprofilering og sponsorater Linda Eng Strand i Norsk Tipping.

Hun legger til:

«Med sin posisjon både lokalt og nasjonalt, vil Elverum Håndball bli en viktig samarbeidspartner for Norsk Tipping. At vi nå inngår en ny og forbedret avtale skyldes i hovedsak et ønske om å utnytte merkevaren Elverum Håndball og nyetablerte rettigheter i vår kommunikasjon i tråd med vår sponsorstrategi. Vi mener at Elverum Håndball har både lokal og nasjonal interesse hos ulike målgrupper vi ønsker å kommunisere med, og er overbevist om at vårt samarbeid representerer en god verdi for begge parter.»

Elverum Håndball vokser på Hamar!

Elverum Håndball fortsetter arbeidet inn mot sesongen 2017-2018. Nå kan vi presentere to nye medlemmer av klubbens B2B Nettverk. De nye partnerne er Kontorleverandøren Hamar AS og Core Com AS.

Elverum Håndballs B2B Nettverk har fra starten i 2012 vokset voldsomt og er i dag et naturlig samlingsted for hele regionens næringsliv. Over 110 bedrifter har kommet med og treffes nå regelmessig for å utbytte erfaringer og skape business med hverandre.

I dag kan vi stolt presentere to nye forsterkninger: Kontorleverandøren Hamar AS og Core Com AS.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig, Elverum Håndball er glad for at Hamar-regionen nå melder seg på:

«Vi er utrolig glade og stolte over at vi hver uke får med nye samarbeidspartnere som ser verdien av å være en del av Elverum Håndballs B2B Nettverk. At vi vokser så kjapt viser på stor styrke innenfor nettverket og det viser også hvilke effekter som et medlemskap genererer. Vi hilser våre nye partnere varmt velkommen.», sier Björkman.

Positive nyheter fra årsmøtet i Elverum Håndball

Elverum Håndball avholdt tirsdag kveld årsmøte og det er med stor glede og stolthet som vi kan slippe nyheten om at klubben på to år har gått fra en negativ egenkapital på 4.500 000 kr til en positiv egenkapital på 260.000 kr.

Det har blitt arbeidet både hardt og fokusert for å snu den negative økonomiske situasjon som klubben var inne i og når vi i dag kan konstatere at vi er på riktig side når det gjelder egenkapital, så skal alle som bidrar føle på stor stolthet.
Det er en eventyrlig snuoperasjon som har blitt gjennomført.

Når vi kommer til valg av hovedstyre så har Tone Væremoen blitt valgt inn som leder og nestleder blir nåværende leder Morten Brevig. Svein Tollersrud fortsetter som leder for Elverum Håndball Herrer med Nils Kristian Myhre som nestleder.
Bjørnar Myhren fortsetter som sportslig leder, Marit Eli Harsjøen Nervik som økonomiansvarlig og Kjetil Løvaas på marked.

Håkon Ekren har signert ny 2-årskontrakt!

I dag ble det klart at Håkon Ekren har signert en ny 2-årskontrakt med oss – og vi har tatt en prat med han:

Først, gratulerer både til deg og klubben med signering av ny 2-årskontrakt!
Tusen takk!

Du er inne i din 4. sesongen med kamper for A-laget allerede og har gått fra innhopp til å bli en avgjørende bidragsyter for suksessen i år blant annet. Hva er dine høydepunkter så langt i karrieren?
Det har vært mange høydepunkter til nå, men det å ha fått spille i Champions leauge må nok være det største jeg har opplevd til nå! Ellers henger seriegullet og sluttspillgullet i fjor ganske høyt!

Hvis vi ser fremover, hva er dine mål på vegne av deg selv og laget?
Mitt mål som håndballspiller er å bli så god som mulig, så får vi se hvor langt det tar meg. For laget sitt del så er det først og fremst å vinne kamper, men også titler og prestere godt i CL.

Du har gått rekkene i Elverum gjennom yngres avdeling, via rekrutt og til a-stallen,
hva vil du trekke frem som er avgjørende for at du har lykkes med å slå igjennom på håndballbanen?
En veldig viktig faktor har vært de utrolig flinke folkene rundt meg på veien, fra yngres, på videregående og på rekrutt/a-laget! Jeg vil spesielt trekke frem Jon Refseth og Raymond Hamar som har hatt en stor rolle i min utvikling.
Ellers har all treningen hatt veldig stor betydning. Både den med lagene, og timene som har blitt lagt ned utenom.

Spillere i yngres avdeling legger merke til og ser opp til at lokale spillere lykkes med å spille seg opp i a-stallen, hvilke tips vil du gi våre unge håpefulle på veien?
Mitt beste tips er å trene. Det er faktisk sånn i de aller fleste tilfeller at den som trener mest, blir best! Ellers vil jeg si at det viktigste er å ha det morsomt med håndballen.

Lykke til med serieinnspurten og sluttspillet!

Tusen takk for det!

Ny kjempe klar for Elverum Håndball (!)

Elverum Håndball Herrer kan i dag meddele at vi har signert en 2-årskontrakt med den danske spilleren Kristian Krag Ørsted.

Ørsted spiller i dag i danske Bjerringbro-Silkeborg og slutter seg til Elverum etter sesongslutt.

Krag Ørsted er dansk og har bakgrunn fra Århus Håndbold og IK Skovbakken. Han fyller 22 år i mai, og med sin enorme rekkevidde vil han bli et viktig tilskudd til klubben.

Kristian har spilt EHF Champions League med Bjerringbro-Silkeborg de to siste sesongene, der de blant annet har møtt lag som Flensburg-Handewitt, THW Kiel, Kadetten Schaffhausen, Orlen Wisla Plock, PSG, FC Barcelona og Veszprém i gruppe A denne sesongen, hvor de forøvrig ligger på en 7.plass med 2 kamper igjen å spille.

Kristian har også bakgrunn fra danske yngres landslag, der han har tatt VM-sølv med U-21 landslaget. Han har også gått til topps og tatt gull i det danske mesterksapet med Aarhus Håndbolds U-18 lag i 2014.

«Kristian er akkurat den typen spiller vi har lett etter. Han passer perfekt inn i vårt forsvars og angrepssystem med sin størrelse, noe som er en tydelig strategi for vår spillidé. Vi er veldig glade for at Kristian valgte oss og vi tror og håper at vi kan skape en spennende utvikling sammen», sier Elverumstrener Michael Apelgren til EHH.no

SPILLERFAKTA
Navn: Kristian Krag Ørsted
Nasjonalitet: Danmark
Født: 22.mai 1995, Aarhus
Høyde: 210cm
Vekt: 121kg
Posisjon: Strekspiller
Kontraktslengde: 2 år
Tidligere klubber:
IK Skovbakken –
Århus Håndbold -2015
Bjerringbro-Silkeborg 2015-

Meritter:
Gull i det Danske mesterskapet med U-18 Aarhus Håndbold i 2014.
VM- Sølv med U- 21 Danmark 2015
Gull i Danmarksmesterskapet i 2016 med BSV
Gull i Boxer Herreligaen 2015/2016 med BSV

Mål:
888ligane: (Danske herreligaen)
2016/2017: 24mål (21kamper)
Champions League:
2016/17: 9 mål (BSV)
EHF Cup:
2015/16: 18mål (BSV)

Vi ønsker Kristian Krag Ørsted velkommen til Elverum Håndball Herrer og Norges håndballby neste sesong!

Fullt hus, da Elverum Håndball inviterte til møtecup!

Elverum Håndball inviterte fredag sitt partnernettverk til møtecup på Scandic Elgstua. Over nærmere 450 møter ble avholdt mellom Elverum Håndballs samarbeidspartnere.

B2B nettverket til Elverum Håndball har vokst til å et av Innlandets største partnernettverk, gjennom aktivt arbeid med samarbeidspartnere og sulten etter å hente ut mer fra hverandre har Elverum Håndball med markedsjef Kalle Björkman i spissen etablert en kultur for nettverkstreff mellom klubbens samarbeidspartnere.

Fredagens Møtecup var den første av sitt slag arrangert av Elverum Håndball, med drøyt 450 møter kan man trygt si det ble en braksuksess.

Innkjøpere og selgere fra de 42 deltakende bedriftene møttes ansikt til ansikt, for å se om noen har noe å tilby hverandre av varer og tjenester. Først booket man de samtalene man ønsket seg, deretter sto en intensiv møteserie for tur, 15 minutters møter og et mylder av energi fylte konsferansesalen på Scandic Elgstua.

Markedssjef Kalle Björkman sitter smilende igjen etter at den hektiske dagen var over. Han anslår at mange av dagens samtaler allerede har resultert i innkjøps- og salgsavtaler, og venter at flere vil bli avklart i ettertid av møtecupen.

«Våre partneren betyr enormt mye for oss, og det er viktig for oss å gi noe tilbake. Vårt B2B-nettverk bygger ikke bare relasjoner mellom samamrbeidsparnterne våre, men gir forhåpentligvis muligheter for å hente ut mer av samarbeidet om man utnytter mulighetene. At så mange møter opp her på vår Møtecup og skaper relasjoner, beviser at våre partnere bidrar med mer enn bare midler. Dette er et prosjekt som handler om å gi og ta, det viser seg gang på gang at dette nettverket ser nytten av å lære av hverandre og skape merverdi», smiler Björkman.

Når dagen var over, var det tydelig at dette var noe deltagerne likte og ville ha mer av.

Østlandet Gjenvinning, Pizzabakeren og Scandic Elgstua var blant partnerne som hadde lovord og en tommel opp til Elverum Håndballs markedsavdeling fredag ettermiddag.

KRONEKAMPEN 2017: Bidragsytere

4.Februar braker sesongens Kronekamp i gang, da Elverum møter Falk Horten til GRUNDIGliga-oppgjør i Terningen Arena!
Kronekampen har gratis inngang for alle, men vi minner om at billetter må hentes ut hos Elverum Kino, kommunehuset Folkvang, alternativt Terningen Arena på kampdag om det fortsatt finnes billetter igjen!
Målet er ny publikumsrekord og 2500 tilskuere i Terningen Arena på sesongens Kronekamp!

Lag, bedrifter og andre organisasjoner som vil bestille billetter kan kontakte Elverum Håndball via mail: kalle@ehh.no så legger vi av det antall dere ønsker til kampen.

Pengene vi samler inn på kampen skal gå til å styrke klubben i jobben på å sikre en sunn drift med penger på bok innen 2018.

Som bedrift er du med å skape et fantastisk event der vi sammen tilbyr vårt trofaste publikum på årets gratismatch. Som samarbeidspartner har vi valgt å ha med oss Folkehøgskolen i Elverum, og bidra til å styrke deres bistandsarbeid i Uganda.

Vil deres bedrift nå ut med en kampanje eller et budskap, så er denne kampen perfekt. En fullsatt Terningen Arena gjør at dere når mange og får mye oppmerksomhet rundt deres bedrift.

BLI MED SOM BIDRAGSYTER HER

Her er Bedriftene som er bidragsytere til sesongens KRONEKAMP


10KR


SPAREBANKEN HEDMARK
MARTIN M. BAKKEN
EIDSIVA ENERGI
ELVERUM LÅS & SIKRING
STEEN EIENDOM ENTREPENØR AS


5KR


KIWI
SG FINANS
ØSTLENDINGEN
SCANIC ELGSTUA
YC EIENDOM
ELVERUM SIKKERHET & SERVICE
BYGGMAKKER SKATTUM


2KR


ØSTLANDET GJENVINNING
BOWLING 1 ELVERUM
FRAM REVISJON
ING. HALLÅS
SPORT 1 ELVERUM
AREALTEK AS
IKT GRUPPEN
SULLAND ELVERUMHARTZ DENTAL
BYGG-TEAM AS
SVENSGAARD INSTALLASJON
NORTØMMER
ORONA
AKTIV EIENDOMSMEGLING


1KR


KONICA MINOLTA
KREMMEREN KAFE OG SPISERI
TRØNDERBILENE
ADVOKATFIRMAET CONSENSUS
KREMMERTORGET
BAKEMESTEREN AS ELVERUM
OLAS SILKEÆKKEN AS
BENNET FERIE ELVERUM
RYDJE RENHOLD

YC Eiendom og EHH skriver ny samarbeidsavtale!

Fantastiske nyheter!
YC Eiendom og Elverum Håndball skriver nytt samarbeidsavtale over de to kommende årene. Avtalen er den største mellom partene noensinne, trener i EHH Michael Apelgren og daglig leder i YC Eiendom Rolf Gundersrud er meget fornøyde.

Vi gleder oss til mange gode år videre.

Billettslipp Cupfinalen 2016!

Billettslipp cupfinalebilletter 2016

Terningen Arena 3 desember

KL:12:00 sesongkortinnehavere, Taiga’nmedlemmer, dugnadsfolk.

KL: 14:00 Øvrige

Det vil bli salg av billetter, buss, supporterutstyr og festopplevelser!

Samarbeidspartnere og Elverum Håndball Yngres lagbestillinger gjøres internt i klubben!

Sammen skal vi fylle Oslo Spektrum i kampen om vårt 2.cupgull i historien! Bli med og ta med hele naboelaget, slekt og venner fra hele landet!

En svart og hvit hær skal erobre OSLO SPEKTRUM 29.DESEMBER!

Kampstart for Elverum er 18:30, men her blir cupfest før, under og etter. Så gjør det klar for å ta med hele håndballbyen Elverum på besøk til Oslo!

Oslo Spektrum huser Cupfinalen!

Etter at cupfinalen i fjor ble spilt i Nadderud Arena, er det nå bestemt at den flyttes tilbake til Oslo Spektrum.

Under dagens Avkast GRUNDIGligaen offentliggjorde Norges Håndballforbund at cupfinalen nå kommer tilbake til Spektrum.

Drøyt 3000 Elverumsinger fulgte Elverum da Taiga’ns menn sikret NM-gullet i Spektrum i 2009.
Vi kan nå drømme om å gjøre det igjen!

Det er også bestemt at NM-finalen flyttes fra 30.desember til 29.desember, så her er det bare å sette av datoen!