Klikk for å velge bransje.

Platinapartnere

Gullpartnere

Sølvpartnere

Coca Cola

CHAQWA er et kaffemerke av høy kvalitet som er utformet for å tilfredsstille en kresen generasjon av kaffedrikkere.

Det er resultatet av global erfaring innen kaffe siden 1975. Våre eksperter kjøper inn utsøkte 100% Arabica-bønner, som så ristes og blandes så de er perfekt tilpasset den lokale smaken.

Vi leverer kvalitetskaffe til restaurant, café og kontor. Mer enn 2500 serveringssteder serverer CHAQWA.
CHAQWA har fokus på nøye utvalgte kaffeblandinger, gode serviceavtaler og kaffemaskiner av høy kvalitet.

 

KVALITETSKAFFE SIDEN 1975
Coca-Cola introduserte sitt første kaffeprodukt i 1975 i Japan, og er i dag en av verdens største innkjøpere av råkaffe. Kvalitet er i fokus gjennom hele verdikjeden fra kjøp av grønne bønner, utvikling av riktig blend tilpasset lokale smakspreferanser, til ferdig fersk brygget kaffe. Du kan i dag drikke kaffe fra Coca-Cola i over 28 land over hele verden.

Vi har et tett samarbeid med vårt team av kaffe eksperter og kaffebrennerier, slik at vi sikrer kaffe av høy kvalitet og tilpasset lokal smaksprofil. Vi jobber med eksterne brennerier som kan levere i henhold til vår standard som også gir oss fleksibilitet til å jobbe med de beste brenneriene. Vårt profesjonelle kaffe-team i Bangalore håndterer innkjøp av råkaffe (grønne bønner) og sikrer høy kvalitet på alt av innkjøp.

Gjennom hele verdikjeden fra innkjøp av grønne bønner til ferdig produkt sørger vi for kvalitetssjekk, både før sending og når det ankommer brenneriet.

 

BÆREKRAFT
All kaffe fra CHAQWA er bærekraftig handlet og i henhold til The Coca-Cola Company’s Sustainable Agriculture Guiding Principles (SAGP), som inkluderer viktige områder som menneske- og arbeidsrettigheter, miljø og jordbruk. Vi tilbyr også dobbelt sertifisert kaffe, og økologisk og Fairtrade kaffe – som kan spores helt tilbake til gården eller kooperativet.

Bronsepartnere

Patriotpartnere