Ta vel imot Simen Holand Pettersen!

Vi er stolte over å kunne presentere nok en signering for neste sesong! Denne gang ved en meget spennende unggutt fra Sandefjord, Simen Holand Pettersen.

Simen Holand Pettersen kommer fra den gamle storklubben Sandefjord som nå spiller i 1. divisjon hvor han har herjet de siste sesongene. Nå er han klar for Elverum med en 3-års kontrakt!

I fjorårets sesong scoret han 135 spillemål (+16 straffer) på 21 kamper og hittil i sesongen har han scoret hele 132 spillemål (+19 straffer) på 17 kamper hittil! Han spiller også på juniorlandslaget (LM98) hvor han blant annet har scoret 16 mål! på like mange forsøk i en og samme kamp tidligere i høst. Fra tidlig alder har han skutt med begge hender, men det er høyre som er favoritten.
Nå går turen til Elverum og eliteseriespill til høsten igjen og vi gleder oss til å se Simen i Elverumstrøya!

Vi har tatt en prat med Raymond Hamar som sier at trenerteamet har fått en talentfull unggutt som er en målmaskin av rang. Vi skal tilføre han enda flere kvaliteter i spillet og gjøre han til en klok spiller i kombinasjon med det meget harde og gode skuddet han allerede besitter.
Vi gleder oss til å starte samarbeidet med en så talentfull og god unggutt!

Fakta: 
Navn: Simen Holand Pettersen
Alder: 19 år (Født 19.04.98)
Nasjonalitet: Norsk
Moderklubb: Sandefjord Håndball
Posisjon: Venstre bakspiller
Tidligere klubber: Sandefjord Håndball
Kontraktlengde i Elverum: 3 år – starter sesongen 18/19
Mål i 1.div 2016/2017: 151 mål på 21 kamper
Mål i 1.div  2017/2018: 151 mål på 17 kamper