Elverum Håndball og Mind: starter samarbeid

Ny samarbeidspartner har signert!

Elverum Håndball er meget glade over å kunne presentere Mind: AS som ny samarbeidspartner til klubben. Vi har tatt en prat med daglig leder i Rune Sagør om hans tanker kring samarbeidet.

 

Først hjertelig velkommen som samarbeidspartner til Elverum Håndball:

Tusen takk. Vi vet hvor sterkt håndballen står i Elverum med omegn og er oppriktig stolte av å være en del av det profesjonelle miljøet rundt klubben.

For de som ikke vet hva Mind: driver med kan du gi våre lesere et innblikk i deres virksomhet og hva dere tilbyr?

Vi i Mind: brenner for å hente ut potensialet i individer og grupper og hjelpe mennesker til å prestere på sitt beste. Vi bygger våre metoder på nyere forskning innen positiv psykologi og styrkebasert utvikling, som blant annet handler om hvilke suksessfaktorer som får team til å fungere godt og optimalisere samspillet. Mind: jobber med leder- og organisasjonsutvikling, mental trening, individuell veiledning og foredrag for næringsliv, idrett og offentlig sektor.

 

Fortell om hvorfor Mind: med base i Trondheim velger å gå inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball?

Vi har et stort og bankende hjerte for idretten, og våre utviklingsløp tar utgangspunkt i menneskelige og organisatoriske styrker, talenter og ressurser og kombinerer dette med praktisk trening for å sikre læring og utvikling. Elverum Håndball er en klubb med en sterk vilje til å bli bedre, ta ut marginer og prestere på et høyt nivå nasjonalt og internasjonalt. Det samme vil vi i Mind:. Skal man prestere på topp, så er hardt og målbevisst arbeid nøkkelen til suksess og vi ønsker å være en samarbeidspartner som bidrar til enestående prestasjoner i klubben.

 

Som en stor del av samarbeidet kommer Karina Andersen Aas til daglig lederutvikler og mental trener engasjeres i Elverum Håndball. Hva tenker du at Karina kommer at tilføre Elverum Håndball?

Klubben vil alltid være 100% avhengig av menneskene – både de som er på banen, trenere og støtteapparat. Karina har solid teoretisk kunnskap og praktiske metoder og verktøy på hva som skal til for å bygge en prestasjonsgruppe. Dessuten handler toppidrett om marginer, og i idretten er det en stadig større erkjennelse på at mentale ferdigheter er det som skiller de beste fra de nest beste. Alle påvirkes av hvordan man tenker og føler, og bevisstgjøring om hva man velger å fokusere på, er svært viktig for egen utvikling og kan være avgjørende for å prestere enda bedre på håndballbanen.

 

Karina arbeider til daglig med lederutvikling fremst innenfor bedrifter, hvilke likheter ser du med den jobben og det å arbeide med idrettsklubber/utøvere?

Vi ser åpenbare likheter mellom utvikling av godt lederskap og kultur i organisasjoner, til det som foregår på og utenfor banen i idrett. Uansett hva du driver med, så handler det om å forstå psykologien i egen og andres atferd. Når vi forstår hvilke mekanismer som styrer våre valg og hva som motiverer oss, har vi også en langt bedre forutsetning for å ta kloke valg i krevende situasjoner. Dette gjelder spesielt i relasjoner, kommunikasjon og samhandling. Vi gleder oss til å dele denne kunnskapen med dere.

 

Korte fakta om Mind

Antall ansatte: 7

Bransje: Konsulentbransjen

Virksomhet: Leder- og organisasjonsutvikling, mental trening