Tine Poklar blir i Elverum!

Signerer for Elverum Håndball Herrer også for 2018/2019 sesongen!

Elverums erfarne og rutinerte nøkkelspiller og venstreback Tine Poklar har signert ny 1.års-kontrakt med Elverum Håndball Herrer.

Poklar har levert så til de grader i svart og hvitt siden han kom til klubben foran 2016/2017 sesongen fra Mariobor Branic. Han var i utgangspunktet tatt inn som en forsvasspiller men har vist gang på gang at han er en svært god toveisspiller.

Poklar har vært en viktig brikke både i hjemlig liga og i Elverums Champions League eventyr. I sin første Champions League sesong for Elverum ble han klubbens toppscorer med 43 CL-mål og har vist at han kan levere i toppskiktet, kamp etter kamp. Poklar er en spiller som er like verdifull bakover som framover på banen. Han vet å legge ned den jobben som trengs for at laget skal gå av banen med seier, en vinnermentalitet som passer godt inn i laget.

Tine Poklar er høyt elsket av fansen,  type med godt humør både på og utenfor banen. Han spiller med en passion som har gitt den norske Eliteserien skikkelig krydder av håndballmagi gjennom to sesonger.

I tillegg til å ta stort ansvar på Elitelaget, har han også påtatt seg utfordringer utenfor banen hvor han legger mye tid i å lære seg norsk.

Poklar har god erfaring fra Europeisk håndball og er en viktig rutinert spiller å ha med seg videre. Han har tidligere vært med å vinne Challange Cup og tatt seg til kvartfinalen i Champions League med Rk Cimos Koper, og har nå 2 Champions League sesonger med Elverum bak seg.

At en spiller som Tine Poklar velger å bli i Elverum er et ganske tydelig tegn på at det jobbes godt i Elverum Håndball og at det er flere og flere som ser at dette er en framtidsklubb både i Norge, men også med høye mål ute i Europa. Da er det viktig å ha med brikker som Poklar videre, både for å bevare rutine, men også for å gi utvikling og erfaringer til nye spillere i troppen.

Spillerfakta:
Navn: Tine Poklar
Nasjonalitet: Slovenia
Født: 05.10.1990
Posisjon: Venstre bakspiller
Vekt: 95kg
Høyde: 190cm

Mål i Champions League 2017/2018: 33 mål
Mål i Champions League 2016/2017: 43 mål

Mål i Eliteserien 2017/2018: 41 mål på 14 kamper (per 18.02)
Mål i Eliteserien 2016/2017: 56 mål

Det er mange som er glade for at en ny avtale med Tine Poklar er vel i havn, Elverumstrener Michael Apelgren legger ikke skjul på at Poklar er en svært viktig brikke inn mot neste sesong:

«Det er utrolig viktig å få Poklar på plass. Han er en fantastisk person å jobbe med, som alltid setter laget foran seg selv. Han er en nøkkelspiller i både forsvar og angrep, og er en av de som tydeligst står for det vi vil være og stå for i Elverum Håndball Herrer. Tine er en spiller som elsker å være i de avgjørende situasjonene i de største kampene. En ekte vinnerskalle som vi alle skal være stolte av at vi får nyte i minst ett år til!», sier Apelgren

Også Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg er i ekstase over at avtalen med Poklar er landet:

«Poklar var utrolig viktig å få på plass. Han er kanskje seriens beste toveis-spiller, er hundre prosent profesjonell i alt han gjør, og har en rutine som er helt avgjørende i en tropp med mange unge spillere«, sier Myhre.
Vi gleder oss til mer fantastisk håndball fra vår slovenske venstreback, og takker for at Tine blir med oss videre!